networkrankwork

سایت کامپیوتری

networkrankwork

سایت کامپیوتری

ده کلید برای تقویت روحیه



1. خود را بشناسید.
امروز پیشنهاد سقراط در قرن پنجم قبل از میلاد که در آن متنی بر خودشناسی ارائه شد و به قوت خود پابرجاست . اهداف ، احساسات و محدودیت های خویش را بشناسید و با آرامش با آن ها برخورد نمایید. خواه از طریق مطالعه ، خواه از طریق اندیشیدن و تفکر ، سعی کنید بعضی راه هایی را که باعث شناخت شما از خودتان می شود و این که چه چیزهایی شما راخوشحال می کند پیدا کنید. چنانچه به این توصیه عمل کنید ، بهتر قادر به کنترل زندگی و مشکلات پیش رو خود خواهید بود.

2. به خودتان ارزش دهید و به خود اعتماد داشته باشید.
ممکن است سخت به نظر برسد اما سعی کنید رفتارتان گویای این باشد که از خودتان محافظت می کنید. حتی اگر همیشه احساس عدم اعتماد می کنید ، برخورد مردم با شما متاثر از رفتار و پوشش شماست . بنابراین خود ارزشی و خود اعتمادی را به نمایش بگذارید تا احترام را برای شما به ارمغان بیاورد.

3. بیش از حد توان تان کار کنید.
همه با سخت کوشی خواهان تامین امنیت و رفاه خانواده مان هستیم . اما مهم این است که تعادل را در زندگی حفظ کنیم.
معمولا آن چه از نظرمالی دنبال می کنیم با آن چه که تحقق می یابد یکسان نیست. اگر برای شما تامین معاش مهمتر از صرف وقت با عزیزان یا لذت بردن از زندگی است ، بهتر از تعیین اولویت ها بازنگری کنید. سعی کنید برقراری تعادل را از کسی که بین زندگی شغلی و خانوادگی اش این توازن را ایجاد کرده بیاموزید یا این که با خانواده یا دوستانتان راجه به تاثیرات شغلی تان بر روی آن ها صحبت کنید.

4. از افراد منفی دوری کنید.
از ارتباط مسموم که شما احساس ناراحتی ، عصبانیت یا نا امنی می کند اجتناب کنید. حتی المقدور ارتباط خویش را با کسانی که برای شما افسردگی به ارمغان میاورند به حداقل برسانید ، کسانی که اکثرا محبت های دریافتی را بدون پاسخ می گذارند و یا کسانی که دائما از شما انتقاد می کنند. صداقت سخنان چنین افرادی را مورد ارزیابی قرار دهید تا ببینید که میزان حقایق موجود در سخنانشان تا چه حد بر اساس ارتباطی مثبت و خوش بینانه است. اگر کسانی شما را تحت فشار روانی قرار می دهند صریحا از آن ها بخواهید شما را رها کنند.


ده کلید برای تقویت روحیه



5. مثبت فکر کنید.
سعی کنید از حداکثر توانایی هایتان استفاده نمایید و به قدرت خود اتکا کنید. علایق شخصی تان را با مطالعه و رفتن به کلاس توسعه دهید. علایق جدید را به کارگیرید. همه ما بخشی از اوقاتمان را از دست داده ایم اما افراد موفق از شکست هایشان درس گرفته اند و مغلوب شکست شان نشده اند. اگر شما توانایی هایتان را به خوبی افزایش دهید و نقش مثبتی داشته باشید واقعا قادر به تغییر موقعیت های منفی به موقعیت های مثبت خواهید بود.

6. ورزش ، ورزش ، ورزش.
یک رژیم غذایی مناسب و قدری فعالیت بدنی روزانه ، اعم از این که پیاده روی آرام باشد یا کار بیرون ، فشار و اضطراب را تخفیف می دهد و روحیه را شاداب نگه می دارد. ورزش و تمرینات بدنی افراد را از احساس برتری طلبی رهایی و توانایی های سرکوب شده ذهن را ترقی می دهد.
همین امر منجبر به جلوگیری از افسردگی می شود. برای اشخاص متفاوت ورزش های مناسب آنها وجود دارد. تمرینات کششی و یوگا برای تخفیف فشار بسیار مناسبند. بعضی تمرینات نیز می توانند به رفع عصبانیت کمک کنند البته ورزش بیرون از منزل فواید مضاعفی دارد. نور ، آفتاب در بهبود روحیه و تخفیف افسردگی کمک موثری محسوب می شود.

7. بخشی از اوقاتتان را تنها بگذرانید.
لذت بردن از جمع دوستان و تنهایی دو بخش از زندگی اند که برای تقویت روحیه بسیار مهم اند. علاوه برگذارندن 20 دقیقه در حمام ، گوش دادن به موسیقی یا خروجی از منزل یه قصد لذت بردن از طبیعت ، زمانی را برای لذت بردن از تنهایی خویش صرف کنید . چنانچه این امر را سخت یافتید ممکن است با توسل به اجتماع از مشارکت در موضوعات مهم دوری کنید.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.